İphone X Çekiliş Fırsatı




İphone X Çekiliş Fırsatımızı Kaçırmayın!

Lütfen aşağıdaki yazıları okuyun

Çekiliş Şartları:
1. Sadece 1 Adet İphone X verilecektir.
2. Bir kişi sadece bir kere katılabilmektedir.
3. Kazanan şanslı kişi 30 Nisan da açıklanacaktır.
4. Kazanan kişiye üyelik bilgilerinden dönüş yapılacaktır.
5. Kazanan kişiye 3 kez ulaşılmaya denenecektir, ulaşılmazsa yedek kişi hak kazanacaktır.

Earnpom Nedir?
Earnpom yeni nesil internetten para kazanma yöntemidir. Siteden verilen görevleri yaparak çok kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bu görevler genelde  yorum yapma, abone olma, beğenme vb. tarzdadır.

Aslında bu çekilişe katılarak ilk görevi yapmış oluyorsunuz :) Sitede yapacağınız görevlerde bu kadar kolay, fakat bu sefer şans değil de kesin kazanç elde ediyorsunuz.


Siteye üye olduğunuz da 1 adet deneme görevi geliyor  görevin kazancı 2 TL, onu tamamladığınızda size her gün onlarca görev geliyor. Günde sadece bir kaç saatinizi ayırarak bu görevlerden aylık 1000-1500 TL para kazanabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular
1. Çekilişe Güvenebilir miyim?
Cevap : Tabiki de siz zaten bu yazıyı okuyorsanız google, facebook, instagram gibi reklamlar kanallarından ulaştınız ve siz buraya gelene kadar binlerce ödeme yapıldı :) İphone X bunun yanında çok cüzi bir rakam kalır.

2. Earnpom neden böyle bir çekiliş yapıyor?
Cevap : Tabiki bir çok site gibi earnpom da üye kazanmak için yapıyor. Daha uygun reklama daha çok üye çekebilmek için böyle bir çekiliş yapıyor. Yani reklam kanallarına ekstra 5-10 bin TL vermektense bunu bir üyesine vermek istiyor. Bu sayede hem üyelerine bir hediye etmiş olacak hemde daha fazla üyeye sahip olacak kazan-kazan gibi düşünebilirsiniz :)

3. Earpom bu basit görevler için neden para dağıtıyor?
Cevap : Aslında tam tersi para dağıtmıyorlar para kazanıyorlar. Şirketler, kafeler, oteller vs. yorum, beğeni, abone, takipçi vs alabilmek için earnpom'a ödeme yapıyor. Onlarda o ödemenin bir kısmını görev yapan kişilere veriyor.

4. Görevler için neden bize neden ihtiyaç duyuyorlar?
Cevap : Çünkü google,facebook,youtube, instagram vs. sitelerin güvenlik sistemleri bulunuyor eğer bu bir ofiste evde vs. aynı cihazla aynı sayfaya yorum atılırsa yorumları siliyor.

5. Neden kod sayfanın en altında?
Cevap : Aslında bu earnpom ekibinin bir isteği, sitedeki görevler gibi kendileri basit bir görev yaptırmak istiyor :)


Başka bir sorunuz olursa yorumlar kısmından bize sormaktan çekinmeyin!


Çekilişe Nasıl Katılabilirim?
1. Sitemizin en altına inin Çekiliş Kodunu kopyalayın. (bu sayfanın en altına inmelisiniz)

2. https://earnpom.com/panel/kayit-ol adresine gidin ve referans kodunu bu konu yapıştırarak kayıt olun. (Kazanan kişiye dönüş üyelik bilgilerinden olacağı için lütfen doğru bilgileri girin yoksa hakkınız yedek kişiye geçer.)



İşlem sadece bu kadar, bol şanslar dilerim :)

Editör Yorumu:
Ülkemizde ve dünyada yaşanan salgından ötürü bir çok insanımız malesef ücretsiz izne çıktı ve evde kendine karantinaya aldı. Bu siteyle hem size ek bir uğraş olur hemde ek kazanç sağlayarak ödenmesi zorlaşan kredi, kredi kartı, kira, fatura gibi konularda ekstra destek olur, umarım kısa zamanda bu süreci de atlatırız.

Yorumlar