Denizbank Kredi Başvurusu



DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU

Denizbank kredi başvurusu, gelişen bankacılık teknolojisi sayesinde bazı kredi ürünlerinde geçerli olmak üzere internet üzerinden ve mobil bankacılık sayesinde yapılabiliyor. Denizbank’ta tüketicilere sunulan kredi ürünleri bireysel krediler, KOBİ kredileri, tarımsal krediler, ticari krediler, kurumsal krediler ve kamu finansman kredileri kategorilerinde yer alıyor ve her ihtiyaca göre, herkes için bir kredi türü bulunuyor. Müşterilerine özel faiz oranları ve vade seçenekleriyle hizmet veren Denizbank henüz müşterisi olmayan tüketicilere de cazip avantajlar sunuyor.
Denizbank mobil uygulaması ve internet bankacılığı sistemi sayesinde online olarak ihtiyaç kredisi ürünlerinde başvuru yapılabilmektedir. Mortgage kredisi ve taşıt kredisinde başvurular şube bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Denizbank İhtiyaç Kredisi

Denizbank, ihtiyaç kredisi ürününü tüketicilere yüzde 1,09’dan başlayan faiz oranı ile sunmaktadır. 60 aya kadar vade seçeneği de sunan Denizbank kredi başvurusu için internet sitesinden işlem yapabilmektedir. Bu krediye başvuru gerçekleştirecek olan kişiler, Denizbank’ın internet sitesine giriş yapıp ana sayfada bulunan Krediler kategorisinden İhtiyaç Kredileri seçeneğine tıklayarak ve oradan da Hemen Başvur seçeneğine tıklayarak kolaylıkla işlemlerini yapabilmektedir.
Bankanın resmi web sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin T.C kimlik numarası ve cep telefonu numaraları bilgileri yeterli olmaktadır. Başvurunun yapılmasının ardından banka işlemleri başlatmakta ve kısa süre içerisinde cep telefonu yoluyla kredi başvurusu sonucu hakkında başvuruda bulunan kişilere bilgi sağlamaktadır. 

Denizbank Mortgage Kredisi

Denizbank ev sahibi olmak isteyen kişilere mortgage kredi ürünü ile hizmet vermektedir. Denizbank bu kredi hizmetini sabit faiz oranı ile 10 yıla kadar vade seçeneğiyle sunmaktadır. Satın alınacak olan konutun yüzde 80’ine ne kadar kredi veren Denizbank kredi başvurusu için bankanın şubesine gidilerek şahsen başvuru yapılması zorunludur. 120 ay vadeye kadar 100.000 TL’de yüzde 1,09 faiz uygulayan Denizbank’ta yüzde 0,5 kredi tahsis ücreti uygulanmaktadır.
Her bankada olduğu gibi Denizbank’ta da gayrimenkul ekspertiz ücreti de alınmaktadır. Tüketicilerden alınacak olan ekspertiz ücreti söz konusu olan konutun bulunduğu konuma ve gayrimenkulün büyüklüğüne göre farklı hesaplanmaktadır. Tüm bu konular hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olunabilmesi için herhangi bir Denizbank şubesine gidilmesi, banka görevlilerinden bilgi alınması gerekmektedir.  

Yorumlar